Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ons aanbod

Graag verwelkomen wij u ook in onze toonzaal waar u de materialen & kleuren kan zien en voelen.

Keukens Van Ossel
Maatkasten Van Ossel
Inbouwapparaten Van Ossel

Keukens

Onze keukens zijn van Belgisch fabrikaat! Dit verzekert een degelijke kwaliteit maar garandeert ook een snelle service.

ILWA werd opgericht in 1936 door dhr en mevr Illegems – Walschap en evolueerde in de loop der jaren tot een bedrijf met naam en faam. Typisch voor ILWA is het gebruik van laminaat. Deze kwalitatieve korpus vormt de sterkte van de keuken en wordt qua kleur en indeling aangepast aan de wensen van de klanten.

Als frontmateriaal kan u kiezen voor strak laminaat  (greeploos of met grepen), voor zorgvuldig gelakte MDF of voor authentieke  eik. Al deze modellen zijn in een eindeloos kleurenpalet verkrijgbaar. Ook voor de werkbladen zijn er diverse materialen beschikbaar gaande van basis laminaat, composiet, graniet/kwartsiet tot de hitte- en zuurbestendige dekton. Door deze uitgebreide keuze krijgt u een keuken naar uw smaak.

Aangepaste stoelen en/of tafels vervolledigen het plaatje. Wij zoeken samen met u de juiste kleurcombinatie.

Inbouwapparatuur

Vele bekende merken zijn bij ons verkrijgbaar en worden ingebouwd volgens de juiste installatievoorschriften. Indien u geen bepaalde voorkeur hebt, bieden wij u ATAG & BOSCH aan. Deze toestellen vindt u dan ook in onze toonzaal.

ATAG  is van Nederlandse makelij, bezit een showroom in Denderhoutem en heeft een uitgebreid gamma aan inbouwtoestellen.

BOSCH  is bekend om zijn oerdegelijke Duitse kwaliteit.

Dampkappen worden merendeels geplaatst van het Belgische merk NOVY; bekend vanwege zijn geluidsarme randafzuiging.

Spoelbakken zijn veelal van het gekende merk FRANKE. Deze fabrikant heeft zowel gekleurde als inox bakken, in diverse indelingen en inbouwmogelijkheden.

(Herstellingen aan uw apparaten, kan u eenvoudig aanvragen op de website van het merk zelf. Vergeet zeker niet de type-nummers te vermelden.)

Om de service van onze nieuwe en bestaande keukenklanten te garanderen, willen wij u er wel op attent maken dat wij géén vervangingen doen van apparaten die niet door ons werden geplaatst.

Maatkasten

Niets is leuker dan véél opbergruimte ! Ben je op zoek naar een hall-, slaapkamer- of buffetkast, een TV- of badkamermeubel? In elke ruimte van uw huis kunnen we maatkasten plaatsen en de indeling wordt volgens de wens van de klant aangepast. 

Maatwerk betekent dat je een heel origineel meubel kan kiezen, anders dan de klassieke opstellingen/afmetingen die je overal vindt.

Maatkasten Van Ossel