Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ons bedrijf

1979

Keukens VAN OSSEL wordt opgericht door Willy & Maria. Een pand in Grimbergen wordt gehuurd en doet dienst als toonzaal.

1982 - 1983

Zoon Kris volgt een opleiding in houtbewerking en helpt zijn vader bij de plaatsing en afwerking van de keukens. Willy leert hem de kneepjes van het vak in alle aspecten. De plannen voor de bouw van een toonzaal in Wolvertem krijgen vorm.

Van Ossel

1985

De nieuwe toonzaal wordt plechtig geopend in Wolvertem op de hoek van de Hoogstraat met de Wilgenlaan. Ondertussen is Kris gehuwd met Hilde en doet ook zij haar intrede.

1999

Willy & Maria geven het roer over aan zoon Kris & schoondochter Hilde. 

2008

Er wordt beslist om het gebouw waar de toonzaal op dat moment huist, af te breken en plaats te maken voor een nieuwbouw met meerdere winkelruimtes, ondergrondse parkeerruimtes en appartementen. Dit brengt een tijdelijke verhuis teweeg naar een pand 200 meter verderop (hoek Hoogstraat/Driesstraat) dat voorheen dienst deed als showroom voor auto’s.

2014

Een splinternieuwe toonzaal gaat open met moderne en landelijke keukens voor ieders smaak en budget.

Van Ossel

Hilde ontvangt geïnteresseerden in de toonzaal en begeleidt ze verder met het ontwerpen van hun droomkeuken of ander kastmeubilair. De definitieve opmeting ter plaatse gebeurt door Kris & Hilde samen om problemen later te voorkomen. Zo kan de bestelling juist geschieden en is ook Kris bevoordeeld als hij de situatie ter plaatse vooraf heeft gezien. Kris is de realisator en zorgt ervoor dat de ontwerpen ook daadwerkelijk tastbaar worden. Door zijn jarenlange ervaring wordt alles geplaatst volgens de regels der kunst!